X

Un LIKE contează mult pentru noi

Orban, PUS LA ZID de internauti pe pagina de socializare: E de neconceput cum …

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost pus la zid de internauti pe pagina de socializare pentru plangerea facuta premierului Viorica Dancila dar si pentru vizita facuta Angelei Merkel. Acestia nu au vazut deloc cu ochi bun intrevederea dar cel mai mult, Orban a fost taxat pentru demersul stupid de a face plangere penala premierului pentru „inalta tradare”. Comenatriile la o poza cu Ludovic Orban si Angela Merkel spun totul.

Romeo Ghita Individul asta va ingropa PNL. E de neconceput cum niste liberali pot sa ii acorde girul unui individ fara sarm politic, viziune politica si caruia ii place sa stea cu capul plecat. Cu el Presedinte PNL scorul din alegerile trecute va fi un vis placut peste doi ani.

Doina Czink PNL-ul alaturi de Uniunea Sabotati Romania este cel mai mare aparator al incalcarii drepturilor omului si cel mai mare sustinator al securitatii. RUSINE!!! Niciodata nu ve-ti reusi sa preluati putera prin vot cinstit ,doar prin metode securiste.Aceasta e lectia de democratie cu care at-ti venit din Germania/?

Maria Roman Din pacate asa se vede ! Domnule Ludovic Orban , ati terminat toate variantele politice, normale, decente de bun simt si ati trecut la plangere penala? Chiar atat de mult va incurca planurile Viorica Dancila si PSD incat puneti interesele dumneavoastra si ale domnului Iohannis mai presus de interesele tarii? Inca nu va puteti obisnuii cu faptul ca ati pierdut alegerile? Chiar vreti sa iesim in strada?Nu puteti accepta ca sunteti IN OPOZITIE?Atat de ahtiat sunteti , dupa PUTERE ?

loading…

Matea Rodica Rusine sa va fie denigrator o țară întreagă habar nu au cei ve va dau incredere mai ales acei care au trăit alte vremuri in care le.au fost bine sa le fie rusine stiu ei care sunt.

Chechedi Ana Inca mai avem un individ care e de un neam cu Merkel dar nu s-avazut nici o imbunatatire pentru tara indiferenta totala ba si mai mult dispret pentru romanii ce muncesc in Germania asa ca nu va imbatati cu apa rece.

Mariana Ungur Te ai trezit adormitule ,sau nu ai mai avut țuica să bei. SUGATIVA.

Corneliu Gogan Cel mai usor lucru este sa faci poze! Da bine la prostime! Unii vor altceva, ceva in folosul poporului, nu al vostru, ceva mai mult decat vorbe si poze

Aneta Lazar Ce rusine! am ajuns sluga tuturor.Ranjetul acestui om spune totul.Mi-e scarba de astfel de oameni de nimic.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments

loading...
loading...