X

Un LIKE contează mult pentru noi

Scandal uriaș în Parlamentul European după vizita la Bruxelles a Vioricăi Dăncilă

Scandal uriaș în Parlamentul European după vizita la Bruxelles a Vioricăi Dăncilă

Scandal uriaș în Parlamentul European după vizita la Bruxelles a Vioricăi Dăncilă

Vizita primului ministru al României Viorica Dăncilă la Bruxelles unde a avut întâlniri cu șeful Comisiei Europene Jean-Claude Junker și cu vice-președintele Comisie Europene Frank Timmermans, despre preluarea președinției Consiliului European de către țara noastră la 1 ianuarie 2019 dar și despre situația justiției, a iscat contre dure între politicienii din Parlamentul European.

Astfel, europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a acuzat-o pe Dăncilă că vine cu mâna goală, adică fără nicio realizare concretă la Bruxelles și că este un pericol pentru România dacă aceasta rămâne șeful Guvernului de la București și anul viitor.

Siegfried Mureșam, Europarlamentar, PNL

În replică, șeful euro-deputaților PSD Dan Nica îl atacă pe colegul său de la PNL că face afirmații nefondate.

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, atrage atenția că atacurile eurodeputatului Siegfried Mureșan la adresa premierului sunt nefondate și lipsite de credibilitate, în condițiile în care sunt lansate de “un politician propulsat în Parlamentul European de Elena Udrea”.

“Este foarte curios cum colegul nostru este atât de prompt în a lansa atacuri nefondate, uitând să menționeze că cea care l-a propulsat în Parlamentul European este nimeni alta decât Elena Udrea. Nu l-am văzut pe domnul Mureșan indignat când doamna Udrea a părăsit țara în grabă, și nici măcar când aceasta a fost condamnată. În schimb, performanțele actualului guvern sunt cele care îl supără cu adevărat pe Mureșan, ignorând faptul că, de exemplu, în perioada ianuarie-mai 2018, puterea de cumpărare a românilor a crescut cu 8,5%. De aceea, permiteți-mi să nu iau în serios aceste atacuri”, atrage atenția Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor PSD subliniază că Siegfried Mureșan face parte din grupul europarlamentarilor care au atacat constant România la Bruxelles.

“Pentru cei care nu știu, prieteniile îndoielnice ale domnului Mureșan nu se rezumă doar la doamna Udrea, ci dânsul are strânse legături și cu Monica Macovei, al cărei consilier a fost mai mulți ani și alături de care a profitat de orice ocazie pentru a denigra România în Parlamentul European. Nu de puține ori chiar au cerut, la unison, aplicarea de sancțiuni împotriva țării noastre. Așa că, din punctul meu de vedere, înainte că domnul Mureșan să se mai lanseze în atacuri, ar face bine să își clarifice trecutul”, mai arată Dan Nica.

citește și : Viorica Dăncilă avertizată de la Bruxelles. ”Reveniți la un discurs normal în România”


span{width:460px !important}
iframe{margin:0
!important}.fb_edge_comment_widget{display:none !important}

No comments

loading...
loading...